Acasă / Noutăți / Concurs Youth at the Top - Canyoning Valea Mării

Concurs Youth at the Top - Canyoning Valea Mării

Concurs Youth at the Top - Canyoning Valea Mării

Concurs Administrația Parcului Național Retezat - Youth at the Top 2022 - Canyoning pe Valea Mării din Munții Retezat alături de Transilvania Adventure în 12 iulie cu ocazia evenimentului “Youth at the Top

În perioada 12 Iulie 2022, Administrația Parcului Național Retezat vă invită să participați la cea de-a doua ediție a evenimentului Youth at the Top în Retezat. Acest eveniment se desfășoară la nivel international în mai multe arii protejate și situri naturale din Alpi și Carpați, unde șapte tineri sunt așteptați să participe la activități desfășurate în Munții Retezat pentru a împărtăși o experiență fizică și educativă. Activitățile din acest an vor fi organizate în jurul temei comune: „Water in all its forms” (“Apa în toate formele sale”)

Evenimentul se va desfășura pe Valea Mării din Munții Retezat, unde șapte participanți vor descoperi mai multe despre importanța apei ca resursă, despre habitatele umede și importanța acestora în natură și despre activitatea rangerilor în Parcul Național Retezat.

Evenimentul “Youth at the Top” desfășurat de către Administrația Parcului Național Retezat își propune să desfășoare următoarele activități:

10:00 - 11:00 Igienizare un curs de apă împreună cu APNR
11:00 - 12:00 Canyoning facilitat de către Transilvania Adventure

Administrația Parcului Național Retezat lansează cu această ocazie un concurs pentru tinerii din Valea Jiului cu vârste cuprinse între 12-18 ani ce doresc să participe la evenimentul “Youth at the Top” din data de 12 iulie 2022. Pentru a participa la concurs vă rugăm completați formularul de inscriere - împreună cu un scurt text (max. 200 cuvinte) însoțit cu o fotografie cu tema: "Importanța apei pentru noi!" - până în data de 10 iulie, ora 12:00. Cei șapte câștigători se vor anunța în data de 11 iulie, ora 10:00.

Evenimentul Youth at the Top este cofinanțat de către ALPARC (Alpine Network of Protected Areas) iar participarea persoanelor este gratuită. Transportul până la locație (și retur) va fi asigurat de către Administrația Parcului Național Retezat.

ATENȚIE! Pentru concurenții minori, părinții sau tutorele trebuie să completeze fișa cu date de înscriere Youth at the Top 2022. De asemenea, minorii trebuie să prezinte acordul în scris în ziua evenimentului al părintelui/ tutorelui că sunt de acord pentru participarea acestora la eveniment.

Dacă aveți nelămuriri nu ezitați să ne contactați pe nr. 0742120469 (Lucia Ursu) sau mail comunicare.retezat@gmail.com

Link

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScclLp315WPzg1zxZ-N68kOBO0PQrfZRhY7IOa_MkBc5I49PA/viewform